Articles

12 Nieuwjaarsbevestigingen voor Passion & Transformation

hoe je leeft is je grootste boodschap, en het kan je grootste geschenk zijn. Gebruik deze nieuwe jaar affirmaties als gidsen om u te helpen dit leven iets waar je trots op bent. Print ze uit of schrijf ze op zodat je ze elke dag ziet. Dit is tenslotte jouw leven.

“het leven moet een buitengewoon plezierige ervaring zijn-niet alleen wanneer je iets bereikt, maar dag na dag, dag.”- Brendon Burchard

I am more than a human being: I am a loving being.

I give and receive love like it ’s what I’ m here to do.

ik ben op de goede weg.

alles wat ik moet weten wordt mij op de meest nuttige en geschikte tijd en manier geopenbaard. Elke ervaring is wat het meest nodig is voor de evolutie van mijn bewustzijn.

het geheim om op de juiste plaats op het juiste moment te zijn, is te weten dat je dat altijd bent.

ik mag nieuw zijn.

ik ben bereid om los te laten wat niet meer werkt. Ik mag opnieuw beginnen. Ik word aangemoedigd om opnieuw te kiezen als ik in mijn hart voel dat het de volgende juiste stap is.

ik leef mijn leven volgens mij.

ik word meer van wie ik ben—niet beter of slechter in relatie tot iemand anders, maar meer van wie ik ben.

mijn dromen zijn toegankelijk.

er zit schoonheid in wat nog moet zijn, en ik ben er hier mee verbonden. Ik geloof in mezelf. Ik geloof in waar ik ben op dit pad. Ik geloof in mijn heden en in mijn toekomst.

mijn beste kans om een wonderbaarlijk leven te leiden is om het beste en meest positieve gebruik te maken van het heden.

ik ben aantrekkelijk.Ik trek liefde aan door liefdevol te zijn. Ik trek vreugde aan door stil te staan bij de vreugdevolle energie die ik kan cultiveren. Ik trek overvloed aan door mijn dromen te visualiseren die tot bloei komen. Ik trek momenten aan waar ik dankbaar voor ben door dankbaar te zijn op dit moment.

ik plan mijn prioriteiten.

ik weet wat mijn prioriteiten zijn en ik plan ze in mijn leven. Ik maak tijd en ruimte voor wat voor mij het belangrijkst is. Ik creëer gezonde grenzen zodat anderen begrijpen waar ik sta.

prioriteiten zijn gepland. Als het niet op je agenda staat, is het geen prioriteit.

ik kies bewust de gevoelens die ik wil genereren.

als ik kies wat ik wil, kies ik ook het gevoel binnenin het ding dat ik wil. Ik kies niet alleen voor de ervaring; Ik kies voor de vreugde, de opwinding, de overvloed, de sereniteit, de helderheid en de liefde. Ik creëer de gevoelens die ik verlang—met opzet.

mijn werk is vreugde.

er zit een vreugdevolle energie achter wat ik doe, omdat ik zeer dankbaar ben voor deze ervaring van het leven van vandaag. Mijn ultieme missie in het leven is om vreugde met mij te brengen waar ik ook ga en om het te delen met de wereld—zoals een lantaarn zijn licht deelt.

ik ben volledig verloofd.

ik maak mijn leven vooruit en verdiep mijn ervaring en relatie tot het moment, tot mezelf en tot de mensen om me heen.

“Waarlijk, het is glorieus, dat wij hier zijn.”- Rainer Maria Rilke

ik ben met opzet.

ik ben geboren met het potentieel om de best mogelijke versie van mezelf te zijn en ik ga uitzoeken hoe ik kan zijn. Terwijl ik groei in mijn hoogste potentieel, koester ik hoe ik al compleet ben—ik ben een wereld, leren hoeveel leven ik kan groeien en geven.Mijn passie en mijn aanwezigheid zijn mijn gaven.Ik koester mijn relaties, mijn dromen, mijn prioriteiten en mijn ervaringen met passie, toewijding en aandacht. Zo laat ik mijn stempel op de wereld achter. Hoe ik leef is mijn grootste geschenk.

. . .

vertel het me:

welke van deze affirmaties heeft u deze week het meest nodig?

vertel het me in de commentaren. Ik lees ze allemaal, en ik zou het graag willen weten!

maak hoe je leeft je mooiste geschenk van allemaal.

With love,

Jen

PS Vergeet nooit hoe ver je bent gekomen, hoeveel potentieel je hebt. Krijg mijn boek ochtend affirmaties voor Hoop en mogelijkheid eerste ding in de ochtend. Laat mijn boek slaap affirmaties in slaap vallen wetende dat je precies bent wie je moet zijn, hier en nu, gebreken en alles.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.