Articles

ik deed de One Punch Man Challenge op het werk

nu kunnen degenen die me kennen, getuigen; ik hou van een goede fysieke uitdaging. Voordat ik duik in mijn ervaringen met de uitdaging, zijn er enkele disclaimers. Ik heb deze uitdaging 30 dagen gedaan. Het is geen drie jaar, Ik weet het, maar ik heb geen drie jaar van mijn tijd over, noch was ik er klaar voor om mijn haar te verliezen. In plaats daarvan heb ik ook een 5 kilometer lange rit gedaan, omdat een 10 kilometer lange rit elke dag te lang zou hebben geduurd.

ik deed deze uitdaging met een paar van mijn collega ‘ s in het kantoor, en we kwamen overeen dat we elke dag om 12 uur een tijdsblok zouden hebben om het te doen (we hadden zelfs een terugkerende kalenderuitnodiging). Dit betekende dat we onze lunchpauze gebruikten om de training te voltooien en compromissen zouden sluiten door lunch aan onze bureaus te eten. We printen ook een grafiek en plaatsten het op een van de muren op het werk om bij te houden van de dagen, hoeveel push-ups, sit-ups, squats en kilometers we deden, en het belangrijkste, om onszelf verantwoordelijk te houden.

na net klaar met de uitdaging, waren er verschillende obstakels die ik tegenkwam langs de weg. Het eerste waarneembare probleem was de run. Wordt gebruikt aan intensieve trainingen van mijn huidige krijgskunsten en krachttraining maakte de oefeningen geen probleem, maar mijn lichaam was zeker niet klaar om 5 kilometer te lopen. Een ander obstakel was de tijd die nodig was om de dagelijkse trainingen te voltooien. Ik zou vinden mezelf worstelen om te passen in alles (de training, het veranderen, en douchen) binnen de een uur Lunchpauze, soms iets meer dan een uur voordat ik zou kunnen terugkeren naar mijn bureau of bij te wonen mijn volgende vergadering. Ik merkte ook dat ik vaak compromissen moest sluiten om rekening te houden met de dagen waarop ik een druk schema had, zoals een uur eerder komen werken of de training laat in de avond na mijn gebruikelijke training moeten doen. Er was een geval waar ik vroeg in de ochtend was gekomen om de uitdaging te doen, alleen om mezelf te laat te vinden voor een presentatie die ik moest leveren en om terug te sprint naar het kantoor. Gelukkig ging de presentatie goed, maar het betekende dat ik emmers aan het zweten was en nog steeds probeerde op adem te komen tijdens de vergadering. Het laatste probleem dat ik ervoer was om het in evenwicht te brengen met mijn huidige martial arts en krachttraining, wat veel extreem pijnlijke dagen en constante vermoeidheid betekende, waardoor het uitdagend was om zich op het werk te concentreren.

natuurlijk, met elke uitdaging komt een gelijke leermogelijkheid, met name voor de werkplek. Het hebben van een team om de uitdaging mee te doen hielp enorm, niet alleen om elkaar te duwen en rijden, maar om onszelf verantwoordelijk te houden. In de corporate wereld, in een team biedt een sterke laag van ondersteuning en drive, zelfs wanneer de dingen somber of onzeker lijken. Het is belangrijk om op elkaar te vertrouwen als het moreel laag is, of als je motivatie ontbreekt. Dit was vooral het geval voor de run. De eerste paar weken waren ongelooflijk moeilijk en ik was vaak kreunen en vreesde de run. Echter, het hebben van vrienden om mee te lopen elke dag maakte het dat veel gemakkelijker en bijgebracht een gevoel van teamwork en kameraadschap tussen ons. Dit vertaalde zich vaak naar ons werk op kantoor, elkaar steunen en helpen wanneer we maar konden.

voor die dagen waar ik worstelde met het knijpen van de training in mijn schema, leerde ik rijden en compromissen sluiten. Een van mijn favoriete citaten is ‘volg je hart, niet je hersenen’. Het is net zo krenterig als altijd, maar het werd versterkt tijdens deze uitdaging. Ik zal niet liegen, er waren dagen dat ik worstelde en alles in mijn hersenen vertelde me om een druk schema te gebruiken als een excuus om de dag over te slaan. Echter, ik voortdurend herinnerde mezelf hoe graag ik wilde de uitdaging te voltooien en ik was niet bereid om te laten een drukke schema me te stoppen. Dus maakte ik een besluit om een compromis te sluiten, of door de uitdaging vroeg in de ochtend voor het werk te doen, laat in de middag, of laat in de avond na de training.

die zeer pijnlijke dagen en de constante vermoeidheid was zeker moeilijk te beheren. Het leerde me echter dat wanneer moeilijke tijden lijken, blijf erbij, want uiteindelijk wordt het makkelijker. Nogmaals, ik zit boordevol kronkelige lijnen, maar de uitdaging leerde me om mijn uithoudingsvermogen en mentale veerkracht te verbeteren, wat handig is voor wanneer dingen lastig worden op de werkplek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.