Articles

New Jersey moordzaken verdediging advocaat

voormalig openbaar aanklager bestrijdt Moordaanklachten in Middlesex County, Mercer County, Union County, Ocean County en Burlington County, NJ

Moordaanklachten behoren tot de ernstigste aanklachten die de aanklager heeft. Als je veroordeeld wordt, krijg je waarschijnlijk levenslang. Aanklagers gooien al hun gewicht in de schaal om een veroordeling te krijgen in deze zaken. Het is van vitaal belang dat jullie hetzelfde doen om jullie toekomst te beschermen.

bij aanklachten die zo ernstig zijn als moord, telt ervaring. Bij de advocatenkantoren van Anthony J. Vecchio, LLC, ik zet jaren van de werkelijke real-life rechtszaal ervaring om te werken voor u. Ik heb aan moordzaken gewerkt, variërend van moord met een voertuig tot het beroep van een belangrijke drievoudige moord. Ik zet een cliënt nooit onder druk om een pleidooi te accepteren. Er is meestal maar één strategie die de moeite waard is in een moordzaak: een onschuldig vonnis.

omdat ik bekend ben met de lokale rechtbanken en aanklagers, heb ik inzicht in de verdedigingsstrategieën die effectief zijn—in plaats van die welke alleen in films werken. Een succesvolle moordverdediging vereist zowel begrip van de juridische strategie als het hebben van de vaardigheden die nodig zijn om die strategie in te zetten. Ik heb bewezen succesvol te vechten voor mijn cliënten. Het bewijs ligt in de honderden vijf-sterren ratings die ik heb ontvangen van tevreden klanten.

bel vandaag mijn kantoor of vul dit online contactformulier in om me te vertellen wat er gebeurd is. Uw eerste consult is altijd gratis, zonder enige verplichting.

graden van Moordaanklachten in New Jersey

veel mensen denken dat moord moord is en dat de mogelijke straffen in alle gevallen gelijk zijn. In werkelijkheid zijn er verschillende soorten moorden in New Jersey. Moordaanklachten in New Jersey vallen in een van de drie categorieën.:

 • moord
 • doodslag
 • dood door auto)

om veroordeeld te worden voor moord met voorbedachten rade onder NJSA 2C:11-3, de aanklager moet de volgende belangrijke elementen bewijzen:

 • de verdachte veroorzaakte opzettelijk de dood (of een ernstig letsel dat uiteindelijk tot de dood leidde).
 • de verdachte heeft willens en wetens de dood veroorzaakt (of een ernstig letsel dat uiteindelijk tot de dood leidde), of
 • de verdachte heeft de dood van een ander veroorzaakt terwijl hij bepaalde andere ernstige misdrijven pleegde of probeerde te plegen, zoals diefstal, aanranding, brandstichting, inbraak, ontvoering, autodiefstal, terrorisme of criminele ontsnapping (moord).

als de aanklager zonder redelijke twijfel schuld kan vaststellen, wordt de verdachte in een moordzaak met voorbedachte rade geconfronteerd met een gevangenisstraf van ten minste 30 jaar zonder voorwaardelijke vrijlating onder NJSA 2C:11-3(b). Er bestaat ook de aanklacht van verergerde doodslag. Verergerde doodslag is een eerste graad overtreding in New Jersey. Het draagt tussen 10 en 30 jaar gevangenis bij veroordeling.

Tweedegraads doodslagaanklachten daarentegen zijn van toepassing wanneer de gedaagde iemand anders ‘ s dood roekeloos veroorzaakt. Onder NJSA 2C:11-4, feiten die bewijzen dat de misdaad werd gepleegd in de “hitte van de passie” kan ook een eerste graads moord aanklacht te verminderen tot doodslag. Op dezelfde manier is doodslag veroorzaakt door roekeloos rijden een tweedegraads misdaad.Tweedegraads misdrijven worden bestraft met tussen de vijf en tien jaar gevangenisstraf, tot $150.000 aan boetes en, in gevallen waarbij een motorvoertuig betrokken is, de mogelijkheid tot levenslang schorsing van het rijbewijs. In elke moordzaak kunnen verzwarende en verzachtende factoren de ernst van de straf beïnvloeden.

in de advocatenkantoren van Anthony J. Vecchio, LLC, ben ik op de hoogte van de werkwijze van het openbaar ministerie. Ik gebruik die inside informatie in mijn strijd om uw aanklachten te verlagen, ontslagen, of in het bereiken van een niet schuldig oordeel indien mogelijk. Ik heb mijn track record van succes verdiend, waaronder:

 • meer dan tien jaar ervaring met het behandelen van strafrechtelijke verdediging, inclusief moordzaken in heel New Jersey
 • Perfect-10 AVVO rating
 • consistente erkenning door “Super Lawyers” peer rating system
 • honderden vijfsterren beoordelingen van cliënten

ik behandel persoonlijk elk aspect van uw zaak en zorg ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden. Een moordaanklacht is een van de moeilijkste dingen die iemand moet doen. In mijn kantoor wordt elke cliënt behandeld met medeleven en respect. Ik weet dat er veel op het spel staat en behandel je verdediging met de zorg die het verdient.

omdat de feiten van elk geval verschillend zijn, zal de effectieve verdedigingsstrategie die het sterkst zal zijn van geval tot geval verschillen. Ik werk nauw samen met u en uw familie om mijn juridische strategie af te stemmen op de feiten van uw zaak. Een potentieel levensvatbare defensiestrategie kan een of meer van de volgende problemen met zich meebrengen:

 • Grondwettelijke overtredingen
 • Onrechtmatig verkregen bewijs
 • Uitdagingen om getuige te zijn van de geloofwaardigheid
 • Problemen met de harde bewijs dat het openbaar ministerie heeft aangevoerd in het bouwen van uw zaak
 • Presentatie van exculpatory bewijs om je onschuld
 • te Bewijzen dat je een solide alibi
 • Tonen raciale vooroordelen op de deel van de wetshandhaving of ooggetuigen
 • Uitdagende of de vervolging is in staat om iedere element van het misdrijf buiten redelijke twijfel

Een serieuze verdediging strategie omvat het onderzoeken van elk aspect van uw zaak in detail. Op het advocatenkantoor van Anthony J. Vecchio, LLC, zal ik de tijd en middelen besteden die uw zaak verdient. Bel vandaag nog naar mijn kantoor voor meer informatie over mijn ervaring en praktijk.

neem vandaag contact op met een ervaren NJ-advocaat voor hulp bij het opbouwen van uw zaak

u kunt mij altijd bellen, dag en nacht. Als je gearresteerd bent, rij ik naar de gevangenis om meteen aan je zaak te werken. Ik weet dat je leven letterlijk op het spel staat en, als je advocaat, zal ik er zijn om je te steunen bij elke stap van de weg.

om uw gratis eerste consult met een ervaren moord advocaat in te plannen, kunt u mijn kantoor bellen of dit online contactformulier invullen. Ik reageer altijd snel, en Ik zal u mijn eerlijke en eerlijke beoordeling geven van de beschikbare opties in uw geval.

Frequently Asked Questions About Homicide Defense

FAQ: Hoe kan mijn advocaat helpen bij het verkrijgen van het bewijs dat nodig is om een sterke verdediging op te bouwen voor een aanklacht die zo ernstig is als moord?

hoewel de aanklager wettelijk het bewijs moet delen dat hij tegen u heeft verzameld, is het bouwen van een moordverdediging veel meer betrokken. Ik vertrouw nooit alleen op het bewijs van de aanklager. Ik doe mijn eigen onderzoek naar de feiten van uw zaak. Dat omvat het bezoeken van de vermeende plaats delict en het spreken met getuigen, evenals het doorzoeken van alles wat de aanklager tegen je heeft. Ik heb aanzienlijke middelen in de juridische gemeenschap en kan forensische experts raadplegen die harde bewijzen in uw zaak kunnen analyseren, zoals bloedspetters, DNA en kruitsporen. Elke zaak is uniek en elk van mijn verdediging is specifiek afgestemd op de klant.

FAQ: Wat moet ik doen als ik beschuldigd ben van moord?

als u gearresteerd bent wegens moord, blijf dan kalm en stil. Wees beleefd, maar beantwoord Geen politievragen totdat je een ervaren moord advocaat hebt. Je zou jezelf per ongeluk kunnen beschuldigen door jezelf te verdedigen. Bel een ervaren moord advocaat om zo snel mogelijk namens u te spreken. Ik kan je helpen begrijpen hoe je vragen moet beantwoorden tijdens het verhoor, en ik kan bij je zitten om ervoor te zorgen dat je wettelijke rechten te allen tijde worden gerespecteerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.